vr 03 jul 2020

Lewin + Kaya Vitalis

Deuren open: 19:30
Start: 20:00
Einde: 21:30
Regulier: €7.50
Leden: €5.50

Over Lewin + Kaya Vitalis

Lewin

Lewin is "the fresh musical leaf" die is omgedraaid door songwriter en muzikant Jara Holdert, voorheen bekend als ‘JARA’. Haar debuutalbum, gepland voor release in 2020, werd opgenomen en geproduceerd in Haarlem en Berlijn in 2016 met haar geliefde en muze, Aaron Ahrends. Wat de twee destijds niet wisten, was dat de liedjes die Lewin aan het schrijven was, vooruitzien op het uiteenvallen van hun relatie – maanden van tevoren – en inderdaad, tijdens het postproductieproces viel hun liefde uit elkaar, waardoor haar profetische deuntjes over het dreigende uiteenvallen dat in de lucht hangt. Het kostte ruimte, tijd en een nieuwe artiestennaam, maar Lewin is nu klaar om deze emotioneel geladen en diep persoonlijke opnames aan de wereld te presenteren.

Kaya Vitalis

Kaya Vitalis is een 19-jarige singer-songwriter uit Waddinxveen en is al zo’n drie jaar hard bezig met het schrijven en performen van haar eigen werk. Met haar eigen sound en catchy popliedjes staat Kaya Vitalis altijd stralend op het podium.


Hoe gaan concerten nu te werk?
* Er zijn 26 kaarten te koop. Als deze uitverkocht raken doen wij er nog een tweede sessie later op de avond.
* Graag maximaal 30 minuten vóór aanvang aanwezig zijn en bij een tweede shift moet men binnen 30 minuten ook weer vertrekken om ruimte te geven aan de volgende bezoekers
* Er zit geen pauze in het programma, dus ga van te voren (bij voorkeur thuis) naar het toilet.
* Voor placering, luister goed naar instructies van onze medewerkers. Je wordt door ons naar je plek gewezen en blijf aub zitten totdat je van ons een seintje krijgt dat je mag opstaan.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €7.50

Leden: €5.50

Tijden

Aanvang: 19:30

Start: 20:00

Einde: 21:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!