vr 19 apr 2024

Magic Tom & Yuri

Magic Tom & Yuri ZIJN Cool + Support: Plastic Persoon

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €15
Leden: €13

Over Magic Tom & Yuri

Het is van heb ik me jou daar, hilarisch, absurd en stuurt al je zintuigen het bos in (welk bos maakt niet uit, niet te lang bij stilstaan). Anarchie is de norm, mislukken een succes (€€€€). ‘Magic Tom & Yuri ZIJN Cool’ is de nieuwe punkgoochelshow van Alt-Boi icons � Magic Tom & Yuri �

TUUTELETUU WAT EEN VET DING

DIT COOLE DING is een mix van theater, punk, absurdisme, dans en vooral heel veel comedy! Na Lowlands, Zwarte Cross, elk kraakhol en menig skatepark naar de klote te hebben gegoocheld komen ze nu hierheen, met hun grootste en engste show tot nu toe.. Sowieso niet dood gaan kunnen we je niet garanderen. Een 100% LOL garantie dan weer wel.

Website | Instagram | Tiktok |Youtube

Aftershow: Plastic Persoon

Plastic Persoon is iedereen. Iedereen is Plastic Persoon. Tegen de richting inschoppen elke minuut van elke dag is vermoeiend. Plastic Persoon is een coping mechanisme. Een Real life ad. Een Balenciaga draak. De entertainments lieveling.

We schreeuwen allemaal uniek te zijn in syncroon, dus heb ik mezelf maar omgedoopt tot Plastic Persoon.

Een Avant Gabber duo bestaande uit Sob (45ACIDBABIES, FFOOSS) en Juna (Imhotel, Gita Buhari). Zowel asociaal hard als herkenbaar voor mensen die verandering willen.


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €15

Leden: €13

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!