ma 01 jan 2024

Oud & Nieuw

Knallend het nieuwe jaar in met dansjes en drankjes en heel veel gezelligheid!

Deuren open: 01:00
Start: 01:00
Einde: 06:00
Regulier: €12
Leden: €5
Vrienden: €10

Over Oud & Nieuw

Het is het meest chaotische, drank geconsumeerde, swingende, maar vooral het gezelligste feest van het jaar: Oud & Nieuw! 🎆🧨️
Nadat je met je vrienden of familie hebt geproost op het nieuwe jaar is het toch echt tijd om even helemaal los te gaan in So What!

LET OP: Reguliere kaartverkoop start donderdag 23 november om 20:00. Leden kunnen nu al tickets kopen voor zichzelf en 3 van hun vrienden.

We verwachten dat we net als elk jaar uitverkopen, dus koop op tijd je kaartje!

18+

Deuren sluiten om 03:00 uur, daarna wordt men geweigerd aan de deur.

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12

Leden: €5

Vrienden: €10

Tijden

Aanvang: 01:00

Start: 01:00

Einde: 06:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!