vr 18 sep 2020

Power to the Pipo

Popronde Pre-Party

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 22:00
Free Ticket: Gratis

Over Power to the Pipo

Popronde Pre-Party in So What! met Power To The Pipo en Banana Savannah! Entree = gratis, maar reserveer je ticket van te voren via de ticketshop van So What!

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland gaat dit najaar toch op tour. Van 12 september tot en met 28 november doet het festival de Nederlandse poppodia aan, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’.

Een Poprondeshow in ieder poppodium in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt, dat is het idee van de Popronde Poppodium Pre-Party. Een ‘Pre-Party’ omdat de originele editie van het festival, dat dit najaar zou plaatsvinden is verplaatst naar begin 2021.

Op 18 september zal de Popronde Pre-Party in Gouda plaatsvinden in poppodium So What! Hier zullen Power To The Pipo en Banana Savannah optreden. Tickets zijn te reserveren via de site van So What! Er zijn tickets beschikbaar voor de gehele avond óf voor één van de twee optredens.

Koop hier een ticket voor beide optredens

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!