za 03 okt 2020

Releaseparty Noodverordening #14

met R.I.V.M.

Deuren open: 19:00
Start: 19:00
Einde: 22:00
Free Ticket: Gratis

Over Releaseparty Noodverordening #14

Sinds afgelopen maandag staan ze niet meer achter hun oude materiaal en hebben ze een nieuw album uitgebracht. Hun 14e plaat is al een groot succes in de horeca.

Je hoort duidelijke invloeden van hun eerdere albums. Maar ze zijn ook een nieuwe weg ingeslagen met experimentele tracks als "Beperking openingstijden". Dit nummer zal de komende 3 weken hoog in de top 40 blijven staan, maar mogelijk nog langer. Op de buitenlandse versie van het album is het nummer "Verplichte mondkapjes" al wel te horen, wellicht staat deze ook op de setlist deze zaterdag.

Helaas staat de band niet meer achter afterparties. Dus proppen we heel veel gezelligheid in 3 uurtjes.

Dus mis het niet en gewoon je bek houden als je er zit.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 19:00

Start: 19:00

Einde: 22:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!