za 25 mei 2024

Resonant

GECANCELED

Deuren open: 23:00
Start: 23:00
Einde: 04:00
Regulier: €6
Leden: €4

Over Resonant

⚠️⚠️Helaas moeten we jullie mededelen dat Zaterdag 25 mei RESONANT techno edition NIET meer doorgaat! Dit heeft te maken met een tekort aan vrijwilligers. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak! ⚠️⚠️

Na een dag vol bruisende energie en onvergetelijke optredens op Riverdale Festival, is het tijd om de nacht in te duiken met Techno Afterparty! Gehost door Resonant. So what! transformeert zich tot een ware oase voor techno-liefhebbers.

Laat je meevoeren door hypnotiserende beats en pulserende ritmes. Deze afterparty belooft een reis te worden door de diepste en meest opzwepende klanken van de elektronische muziekwereld. Trek je dansschoenen aan en bereid je voor om door te gaan tot in de vroege uurtjes, omgeven door gelijkgestemde feestgangers die allemaal één ding gemeen hebben: hun liefde voor techno.

Mis deze kans niet om de adrenaline van Riverdale Festival voort te zetten op onze Techno Afterparty. Kom en sluit je aan bij ons voor een nacht vol muzikale extase en onvergetelijke momenten!


Deuren sluiten om 00:00.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €6

Leden: €4

Tijden

Aanvang: 23:00

Start: 23:00

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!