za 09 dec 2023

Resonant: The Techno and Melodic Edition

Deuren open tot 00:30! 🎶 Wereld Techno Dag Feest op 9 deckember! 🎶

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:30
Regulier: €2
Leden: Gratis

Over Resonant: The Techno and Melodic Edition

Op 9 december vieren we Wereld Techno Dag en daarom organiseert So-What! Resonant: The Techno and Melodic Edition een unieke avond die helemaal in het teken staat van de meeslepende klanken van Melodic & Techno muziek. We willen je graag meenemen op een muzikale reis vol opzwepende beats en betoverende melodieën.

Laat je verrassen door de diversiteit aan subgenres, waar duisternis en kleur hand in hand gaan. Want soms is het leven niet alleen maar zwart-wit, maar zit er een prachtig spectrum aan emoties en ervaringen tussenin.

Dus, laat de liefde voor muziek je leiden en kom met ons dansen op de klanken van de toekomst. Zet 9 december in je agenda en laten we samen een onvergetelijke avond beleven!

Wat voorbeelden van de artiesten waar je aan kan denken:
Lane 8, Jerro, Tinlicker, Avoure, Mees Salome, Franck, T78, Joyhauzer, Klamer, Vieze Asbak, Charlotte de Witte, Amelie Lens

Locatie: So What!

Mis dit unieke evenement niet en nodig al je vrienden uit! Tot dan!


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €2

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!