vr 17 feb 2023

Rock uit de Regio

Een samenwerking met De Goudse Popschool

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 00:00
Regulier: €8
Leden: Gratis

Over Rock uit de Regio

So What! en De Goudse Popschool hebben weer de handen in elkaar geslagen om het Goudse rocktalent even onder de aandacht te brengen.

21:00 The Dutch knockoffs

The Dutch Knockoffs volgt samen bandcoaching bij de Goudse Popschool en heeft in 2022 ook in SoWhat gespeeld op het Ouwe Goudse Festival. Met maar liefst 2 frontvrouwen spelen ze het dak eraf. Zorg dat je ze niet mist!

22:00 Barre Tijden

Met de ijzersterke en strakke ritmesectie (Arjen en Ron) is het voor de twee gitaristen (Bart en Ronald) heerlijk rocken en zorgt de rauwe stem van zanger George voor een prachtige sound van de nummers uit de jaren 90. Laat je verrassen en swing en zing mee op de herkenbare klanken van o.a. Nirvana, Live en Radiohead.

23:00 BandAge

BandAge bestaat uit 5 mannen die zowel covers als eigen werk spelen. Alles wordt echter in de stijl van BandAge, dat wil zeggen: een mix van punk, rock, blues en funk. Door de overtuiging in hun muziek en hun performance krijgt BandAge keer op keer de hele zaal mee.


Vrijdagen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €8

Leden: Gratis

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!