za 03 dec 2022

Sinterdelic

// Goa-trance feest met iets extra's...

Deuren open: 22:30
Start: 22:30
Einde: 04:00
Regulier: €5
Leden: €3

Over Sinterdelic

Kom 3 december naar heerlijke Goa-trance in So What!

Voor de feestdrukte van start gaat, kan je deze zaterdag opladen en viben bij Sinterdelic.

Toegang op een kleine voorwaarde… iedereen die komt neemt een cadeautje mee voor iemand anders. Het is wel bijna Sinterklaas! Bij binnenkomst doe je een papiertje met je naam in een bak en om 01:00 worden de lootjes getrokken! De bedoeling is dan dat de gene die je hebt getrokken jou cadeautje krijgt. Nu hoor ik je denken “maar hoe weet ik nou wie dat is?” Nou daar zie je maar achter te komen 🙂

! Hou het leuk, want je geeft iets weg.
De **muziek **wordt verzorgd door:
PLU – progresive Goa
BLOWAN – Old school goa
PSYKELA – Psy-trance
AUXINE – Psy-trance

De deco wordt verzorgd door
Magic forest en Geo-matrix


Deuren sluiten om 00:00. Leden kunnen tot 01:00 naar binnen.

18+

Over het evenement

Tickets

Regulier: €5

Leden: €3

Tijden

Aanvang: 22:30

Start: 22:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!