za 29 mei 2021

So@Home Pubquiz #3

Deuren open: 20:15
Start: 20:30
Einde: 00:00
Team ticket: €5

Over So@Home Pubquiz #3

Het is weer tijd om je hersenen flink te laten kraken! Zaterdag 29 mei kun je in 10 verschillende rondes met je groepje bewijzen dat jullie de slimste zijn. Gezien de maatregelen nog steeds online. Maar die prijs wil je winnen!

Onze stream is live te volgen op www.twitch.tv/sowhatgouda om 20.15 uur gaan we live, om 20.30 uur start de quiz. Kun je nog snel na de laatste ronde op het terras naar huis 😉

Per groepje is 1 ticket voldoende (5,- per stuk). De laatste informatie ontvang je op de dag zelf via de mail waarmee het ticket is gekocht. Maximaal 5 deelnemers per groepje en denk aan de maatregelen.

Over het evenement

Tickets

Team ticket: €5

Tijden

Aanvang: 20:15

Start: 20:30

Einde: 00:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!