za 29 jan 2022

So@Home Pubquiz #4

Deuren open: 20:00
Start: 20:00
Einde: 23:30
Team ticket: €5

Over So@Home Pubquiz #4

De lockdown houd aan en daarom is het weer tijd voor een livestream vanuit So What!. Het thema van de avond is Europa. Test je kennis en geniet vooral van de gezelligheid. Dus daag je vrienden uit, haal een krat bier in huis en verzin een leuke teamnaam! 🎉

De rondes worden gepresenteerd door onze vijf hosts: Vincent van der Ree (FIFO Master), **Julie van der Wacht **(Marketing Guru), Stef Vergeer (Wizard van de Strobe-lights), Fabian van der Graaf (Geluidsconnaisseur) en Lars Verburg (Craftbeer kunstenaar).

Algemene informatie:

  • Het start om 20:00 en duurt ongeveer tot middernacht.
  • Je koopt per team een ticket van €5.
  • Een team bestaat uit minimaal 1 en maximaal 4 personen.
  • Er zijn 10 rondes met elk 10 vragen. Elke vraag is meerkeuze en elk goed antwoord is een punt. De vragen gaan over verschillende onderwerpen: geografie, wetenschap, muziek, cultuur, films, TV series, voedsel en nog veel meer.
  • De antwoorden lever je in via Google Forms en deze worden real time ook nagekeken. De links naar Google Forms en de stream zelf ontvang je een uur van te voren in de mailbox van het emailadres waarmee je de ticket hebt aangeschaft.

Het team met de meeste punten wint een prijs. Deze prijs maken we bekend tijdens de stream.

Heb je trek in wat een paar mooie craftbieren uit ons assortiment? We zijn in de middag van zaterdag 29 januari tussen 14:00 en 17:00 ook geopend als afhaalpunt. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie hierover.

Over het evenement

Tickets

Team ticket: €5

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:00

Einde: 23:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!