za 12 mrt 2022

St. Patricksday

Deuren open: 23:30
Start: 23:30
Einde: 04:00
Free Ticket: Gratis

Over St. Patricksday

Op 17 maart 2021 is het weer St. Patrick’s day. De nationale feestdag van ierland waarbij men de beschermheilige van het land, Sint-Patricius herdenkt. Kom deze avond je Ierse roots vieren en geniet van groen bier, dansbare muziek en trek je leukste pakje aan.

GRATIS ENTREE!

Voor de Ieren onder ons die geen Nederlands kunnen:

Ar 17 Márta, 2021 Lá Fhéile Pádraig a bheidh ann arís. Lá saoire náisiúnta na hÉireann ag comóradh pátrún na tíre, Naomh Pádraig. Bígí linn agus déanaigí ceiliúradh ar bhur bhfréamhacha Éireannacha tráthnóna inniu agus bain sult as beoir glas, ceol rince agus cuir ort do chulaith is fearr.

IONTRÁIL SAOR IN AISCE!

18+


LET OP! Deze avond is ook Craftbeer Invites: De Moersleutel. Om die reden begint het vanavond wat later.

Over het evenement

Tickets

Free Ticket: Gratis

Tijden

Aanvang: 23:30

Start: 23:30

Einde: 04:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!