vr 01 apr 2022

Tusky

“Fuck it, we doen het gewoon!” + Support: Two and a Half Girl

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 23:30
Regulier: €12
Leden: €10

Over Tusky

Nadat de in 2005 opgerichte post-hardcore/punkrock band John Coffey na zijn 3e album ‘The Great News’ in mei 2016 aankondigde om voor onbepaalde tijd te stoppen, duurde het niet lang voordat er een nieuw punkrock geboortekaartje werd rondgestuurd. Tusky werd geboren uit pure liefde tussen gitarist Alfred van Luttikhuizen, gitaar tech Sjors van Reeuwijk en drum tech Bas Allein Richir (alle drie afkomstig uit het John Coffey-team), aangevuld met bassist Justin Ghijsen, die later werd opgevolgd door John Coffey-gitarist op basgitaar Christoffer van Teijlingen. In 2018 volgde debuutalbum ‘Rated Gnar’ op V2 Records, dat een hongerige en vurige band liet horen die sterk beïnvloed was door 90’s punkrock bands: fast & furious but yet very melodic & catchy. Een reeks clubshows en festivals volgde op o.a. Noorderslag, Zwarte Cross,

MadNes, Jera on Air, Paaspop, Welcome to the Village en in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Litouwen.

Het vertrek van de twee John Coffey-mannen Alfred en Christoffer werd uitstekend opgevangen door het aantrekken van Vladimir Stevic en Quirin Wijgers van de bands Pene Corrida en All Doomed. Gewapend met een kersverse single-video in mei; een eigen online stripreeks, met een nieuw studio-album in de planning EN natuurlijk met shows zodra het weer kan, is Tusky klaar om de wereld te heroveren.

Band:

Vladimir Stevic – zang & gitaar

Sjors van Reeuwijk – gitaar

Quirin Wijgers – bas

Bas Allein Richir – drums


Support: Two and a Half Girl

Two and a Half Girl is een vijfkoppige band uit Nederland.

Met de krachtige stem van hun frontvrouw Juliët en hun unieke mix van emo / punk / rock is hun sound direct herkenbaar.

Hun muziek is zo zwaar als maar kan, en dat geldt ook voor hun teksten: deze jonge groep is niet bang om hun mening te geven over persoonlijke en gevoelige kwesties, zoals de sociale acceptatie van alcoholisme onder jongeren en de eenzaamheid van verslaving aan sociale media.

Met hun energieke liveshows gevuld met meezingbare refreinen, moshpits en wall of death heeft Two and a Half Girl al vele harten gestolen van fans van A Day To Remember, John Coffey en Beartooth en hebben ze podia gedeeld met bands als Memphis May Fire, For I Am King, Alter Bridge & Shinedown

Over het evenement

Tickets

Regulier: €12

Leden: €10

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 23:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!