do 07 nov 2024

VanWyck

Amsterdamse bedwelmende alt-folk songs

Deuren open: 20:30
Start: 21:00
Einde: 23:30
Regulier: €20
Leden: €18

Over VanWyck

De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck maakt bedwelmende alt-folk songs. Van breekbaar en intiem tot donker rockend en krachtig. In korte tijd bouwde ze een eigenzinnig oeuvre op waarmee ze tot ver over de landsgrenzen bewondering oogst. Haar nieuwe album, Dust Chaser, verschijnt op 13 september bij Excelsior Recordings.
Op dit nieuwe album zet VanWyck een nieuwe stap. Met invloeden zo divers als blues, dance, desert rock en psychedelica rekt ze de grenzen van haar genre zover op dat ze haast lijken te verdwijnen. Met als standvastig baken die altijd rake teksten en een stem die recht tot het hart spreekt.

CLUB TOUR

8 okt. MERLEYN – NIJMEGEN
11 okt. EUREKA – ZWOLLE
24 okt. PARADISO – AMSTERDAM
1 nov. ROTOWN – ROTTERDAM
7 nov. SO WHAT – GOUDA

Over VanWyck schreef:

de Volkskrant ★ ★ ★ ★: ‘VanWyck zingt liedjes van troostrijke, sensuele en aangrijpende schoonheid.’

NRC ★ ★ ★ ★: ‘De muziek van VanWyck heeft zachtheid als kracht.’

MOJO Magazine ★ ★ ★ ★: ‘Powerful but intimate’

OOR: ’twaalf tracks zó divers en van zo’n grote schoonheid dat ze óók individueel indruk maken.’


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €20

Leden: €18

Tijden

Aanvang: 20:30

Start: 21:00

Einde: 23:30

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!