vr 17 nov 2023

Zuster Zonnebloem

Met hun psychedelic rock sound en hoopvolle boodschap hebben zij het doel de wereld een stukje zonniger te maken! + voorprogramma: Tara Pasveer

Deuren open: 20:00
Start: 20:30
Einde: 01:00
Regulier: €10
Leden: €8

Over Zuster Zonnebloem

Zuster Zonnebloem is de personificatie van de culturele revolutie van de jaren ’70 in de moderne wereld. Onmiskenbare passie en chemie worden uitgedrukt in muziek door deze psychedelische rockformatie, die je een herboren nostalgie doet ervaren. Ze klinken het ene moment kwetsbaar en kristalhelder, het andere
moment rauw en losgeslagen, met als verbindende factor oprechtheid en authenticiteit.

Op 17 november 2023 komt het debuutalbum uit, een plaat in het teken van activisme en besef van onze invloed op de planeet en elkaar. Ze dompelen zich onder in thema’s als vrijheid, spiritualiteit en het bewustzijn van het universum, met een directe maar hoopvolle boodschap. De XXL Album Release Show wordt gehouden in SoWhat! en Zuster Zonnebloem neemt weer een hele hoop vrienden mee het podium op.

Haal snel je ticket, deze wil je niet missen!

Voorprogramma

Tara Pasveer creëert een muzikale droomwereld met haar stem, elektronica en verschillende andere instrumenten zoals fluit en banjo. Haar muziek is zowel melodisch als experimenteel en doet denken aan artiesten zoals Björk en Cocteau Twins. Haar teksten zijn een combinatie van Engels en zelfbedachte talen. Februari dit jaar bracht Tara haar debuut EP Og Imtel uit onder het Londense label sly-tone.

Afsluitende act: Space Age DJ Collective
We’re here to bring you our finest retro vinyl tunes to get you into the groove. So get down on it, and we will meet you in the future… Of Space Age!!


Concerten zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Voor meer informatie mail naar info@so-what.nl

Over het evenement

Tickets

Regulier: €10

Leden: €8

Tijden

Aanvang: 20:00

Start: 20:30

Einde: 01:00

Over de Venue

Poppodium So What! is het bruisende muziekcentrum van Gouda en omgeving en organiseert het hele jaar door verschillende evenementen voor jong en oud. Of je nu houdt van rock, pop, hiphop of elektronische muziek, er is voor ieder wat wils bij So What!

Met een capaciteit van 420 bezoekers is So What! een intieme locatie in het hart van Gouda, waar je dicht bij je favoriete artiesten kunt staan en de energie van de muziek kunt voelen. Het is de perfecte plek om lokale en nationale talenten te ontdekken en om te genieten van bekende artiesten in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Naast de reguliere concerten organiseert So What! ook speciale evenementen, zoals clubavonden en themafeesten, die plaatsvinden op unieke locaties in en rondom Gouda. Of je nu alleen komt, met vrienden of met je partner, bij So What! ben je altijd welkom.

De kaartjes voor de evenementen van So What! zijn betaalbaar en gemakkelijk online te kopen. Mis dus geen enkel optreden van jouw favoriete artiest en houd de website van So What! in de gaten voor het laatste nieuws en de volledige evenementenkalender in en rondom Gouda.

Kortom, als je op zoek bent naar een avond vol muziek, gezelligheid en leuke mensen in Gouda en omgeving, dan is Poppodium So What! de place to be. Kom langs en ontdek wat So What! te bieden heeft voor de lokale muziekliefhebbers en bezoekers van buiten de stad!